Naš naslov:

AEC d.o.o.
Kidričeva ulica 3
1330 Kočevje

Tel: 041-929-852

Mail: emmbiz@volja.net

ID za DDV: SI25123181

TRR: SI56 1010 0004 6643 803

Splošni pogoji poslovanja 

spletne trgovine koloidi.zlata-jama.com

Naročilo iz spletne strani je možno oddati 24ur na dan, vsak dan v tednu. Naše storitve pa se izvajajo od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure. V tem času smo tudi fizično dosegljivi za naše stranke. 

 

NAČINI PLAČILA

Po oddaji naročila naročnik prejme obvestilo o prejemu naročila tudi na elektronski naslov. Načini plačila so sledeči:

 • PLAČILO PO PREDRAČUNU
  Po prejetju predračuna v PDF obliki, lahko opravite plačilo preko spletne banke ali fizično na banki ali na pošti z uporabo UPN naloga. Ko je opravljeno plačilo, zapakiramo izdelke, ki ste jih naročili in jih najkasneje naslednji delovni dan pošljemo k vam. 
 • PLAČILO PO POVZETJU
  Naročeno blago vam pošljemo po hitri pošti PartnerKING ali preko Pošte Slovenije. Stroške plačila po povzetju in stroške dostave nosi naročnik.
 • PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU
  Delovni čas je od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure ali po predhodnem dogovoru.
 • PLAČILO NA VALUTO
  Velja za redne stranke oziroma za stranke, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo o sodelovanju za daljše obdobje.

 

 

PREVZEM ALI DOSTAVA
Naročeno blago lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja AEC d.o.o., Kidričeva ulica 3, 1330 Kočevje ali vam jih dostavimo po hitri pošti. Stroški pakiranja in dostave vam bodo obračunani glede na skupno maso izdelkov. Izdelke vam bo dostavila izbrana kurirska služba (PartnerKING) ali Pošta Slovenije. V primeru drugačnega načina dostave se je potrebno predhodno dogovoriti.
Običajni dobavni rok za vsa naročila je do 3 delovnih dni, razen če ni dogovorjeno drugače. 

REKLAMACIJE
V primeru da z izdelkom ali storitvijo niste zadovoljni, nam to sporočite na elektronski naslov (info@zlata-jama.com) ali na tel.: 041/929-852. Po pregledu storitve ali blaga, bomo za vas poiskali najboljšo možno rečitev. V kolikor bo ugotovljeno, da ste upravičeni do zamenjave ali vrnitve stroškov, vam bomo to tudi upoštevali.  Reklamacije so upravičene v roku 8 dni od prevzema.

TAJNOST PODATKOV
Zagotavljamo vam tajnost osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 (Uradni list RS, 86/04 z dne 5.8.2004). Splošni pogoji so sestavjeni ob upoštevanju Zakona o varstvu potrošnikov.

 

Lastnik spletne trgovine koloidi.zlata-jama.com

je družba AEC d.o.o. Kočevje, Kidričeva ulica 3, 1330 Kočevje